Marknadens största urval
Snabb leverans

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.

Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.av Soma Maji
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789395763837
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 116
  • Utgiven:
  • 20. januari 2024
  • Mått:
  • 10x152x229 mm.
  • Vikt:
  • 210 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Användarnas betyg av Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies.



Hitta liknande böcker
Boken Procedures for Analyzing Chemical Quality of Milk and Milk Products: Volume 03: Advances in Processing, Preservation and Value Addition Technologies. finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.