Marknadens största urval
Snabb leverans

Processed Cheese and Analogues

Om Processed Cheese and Analogues

Part of the Society of Dairy Technology Series, this book deals with a commercially significant sector of dairy science. The book includes chapters on legislation, functionality of ingredients, processing plants and equipment, manufacturing best practice, packaging, and quality control.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781405186421
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 376
  • Utgiven:
  • 10. juni 2011
  • Mått:
  • 250x173x23 mm.
  • Vikt:
  • 882 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 4. april 2025

Beskrivning av Processed Cheese and Analogues

Part of the Society of Dairy Technology Series, this book deals with a commercially significant sector of dairy science. The book includes chapters on legislation, functionality of ingredients, processing plants and equipment, manufacturing best practice, packaging, and quality control.

Användarnas betyg av Processed Cheese and Analogues



Hitta liknande böcker
Boken Processed Cheese and Analogues finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.