Marknadens största urval
Snabb leverans

Processing and Nutrition of Fats and Oils

Om Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780813827674
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 25. oktober 2013
  • Mått:
  • 177x252x19 mm.
  • Vikt:
  • 708 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products.

Användarnas betyg av Processing and Nutrition of Fats and Oils



Hitta liknande böcker
Boken Processing and Nutrition of Fats and Oils finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.