Marknadens största urval
Snabb leverans

Properties of Water in Foods

- in Relation to Quality and Stability

Om Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789024731534
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 694
  • Utgiven:
  • 30 April 1985
  • Utgåva:
  • 1985
  • Mått:
  • 155x235x38 mm.
  • Vikt:
  • 2600 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22 Oktober 2024

Beskrivning av Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Användarnas betyg av Properties of Water in Foods



Hitta liknande böcker
Boken Properties of Water in Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.