Marknadens största urval
Snabb leverans

Proteomics in Food Science

Om Proteomics in Food Science

An introduction to proteomics and related studies. The text provides an explanation of the concepts and techniques that are used in proteomics. It talks about the relation of proteomics to plant food sources, animal food sources, and to aquaculture.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774072912
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 290
  • Utgiven:
  • 1. november 2019
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 26. november 2024

Beskrivning av Proteomics in Food Science

An introduction to proteomics and related studies. The text provides an explanation of the concepts and techniques that are used in proteomics. It talks about the relation of proteomics to plant food sources, animal food sources, and to aquaculture.

Användarnas betyg av Proteomics in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Proteomics in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.