Marknadens största urval
Snabb leverans

Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

- Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

Om Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

The Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous Memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781847552013
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 488
  • Utgiven:
  • 21. april 2010
  • Mått:
  • 242x162x32 mm.
  • Vikt:
  • 858 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 26. maj 2025

Beskrivning av Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

The Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous Memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece.

Användarnas betyg av Recent Advances in Food and Flavor Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Recent Advances in Food and Flavor Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.