Marknadens största urval
Snabb leverans

Red Meat Science and Production

- Volume 2. Intrinsic Meat Character

Om Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811378621
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 306
  • Utgiven:
  • 16. augusti 2020
  • Utgåva:
  • 2019
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 583 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 25. juli 2025

Beskrivning av Red Meat Science and Production

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience.

Användarnas betyg av Red Meat Science and Production



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.