Marknadens största urval
Snabb leverans

Regional Cooking of Italy

- Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Om Regional Cooking of Italy

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781908991010
  • Format:
  • Boxset
  • Sidor:
  • 128
  • Utgiven:
  • 10. januari 2013
  • Mått:
  • 176x214x56 mm.
  • Vikt:
  • 1854 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Regional Cooking of Italy

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Användarnas betyg av Regional Cooking of Italy



Hitta liknande böcker
Boken Regional Cooking of Italy finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.