Marknadens största urval
Snabb leverans

Rheology of Semisolid Foods

Om Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783030271336
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 413
  • Utgiven:
  • 22. november 2019
  • Utgåva:
  • 12019
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 799 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Rheology of Semisolid Foods

Rheology of Semisolid Foods comprehensively covers the rheological behaviors and rheological testing of semisolid foods. Individual chapters focus on semisolid food structure, rheological and sensory behaviors, testing of various semisolid food behaviors, and factors that impact those behaviors.

Användarnas betyg av Rheology of Semisolid Foods



Hitta liknande böcker
Boken Rheology of Semisolid Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.