Marknadens största urval
Snabb leverans

Rice Biotechnology

- Improving Yield, Stress Tolerance and Grain Quality

Om Rice Biotechnology

Rice is the most important food crop for over half the world's population. The challenge to produce enough rice for the future is a daunting one as the current rate of population growth outpaces increases in rice production. Science has a central role to play in raising rice productivity.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780471496618
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 300
  • Utgiven:
  • 17. april 2001
  • Mått:
  • 158x238x18 mm.
  • Vikt:
  • 535 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Rice Biotechnology

Rice is the most important food crop for over half the world's population. The challenge to produce enough rice for the future is a daunting one as the current rate of population growth outpaces increases in rice production. Science has a central role to play in raising rice productivity.

Användarnas betyg av Rice Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Rice Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.