Marknadens största urval
Snabb leverans

Risk Management for Food Allergy

Om Risk Management for Food Allergy

Covers a range of critical topics in this Management, including the epidemiology of food allergy, assessing allergen thresholds and risk, specifics of gluten management and celiac disease, and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780123819888
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 330
  • Utgiven:
  • 8 Januari 2014
  • Mått:
  • 235x160x22 mm.
  • Vikt:
  • 660 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 11 Juni 2024

Beskrivning av Risk Management for Food Allergy

Covers a range of critical topics in this Management, including the epidemiology of food allergy, assessing allergen thresholds and risk, specifics of gluten management and celiac disease, and more.

Användarnas betyg av Risk Management for Food Allergy



Hitta liknande böcker
Boken Risk Management for Food Allergy finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.