Marknadens största urval
Snabb leverans

Salmonella

- A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods

Om Salmonella

Human illness attributed to foodborne pathogenic microorganisms has been prominent in the mass media in recent years. The Practical Food Microbiology Series has been devised to give practical and accurate information about specific organisms of concern to public health.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780632055197
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 336
  • Utgiven:
  • 15. oktober 2001
  • Mått:
  • 158x235x18 mm.
  • Vikt:
  • 617 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Salmonella

Human illness attributed to foodborne pathogenic microorganisms has been prominent in the mass media in recent years. The Practical Food Microbiology Series has been devised to give practical and accurate information about specific organisms of concern to public health.

Användarnas betyg av Salmonella



Hitta liknande böcker
Boken Salmonella finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.