Marknadens största urval
Snabb leverans

Science of Chocolate

Om Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781788012355
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 304
  • Utgiven:
  • 15. november 2018
  • Utgåva:
  • 3
  • Mått:
  • 228x153x17 mm.
  • Vikt:
  • 444 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Användarnas betyg av Science of Chocolate



Hitta liknande böcker
Boken Science of Chocolate finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.