Marknadens största urval
Snabb leverans

Science of Sugar Confectionery

del av ISSN-serien

Om Science of Sugar Confectionery

Since the first edition of The Science of Sugar Confectionery (2000), the confectionery industry has responded to ever-changing consumer habits. This new edition has been thoroughly revised to reflect industry's response to market driven nutrition and dietary concerns, as well as changes in legislation, labelling, and technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781788011334
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 26. oktober 2018
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 227x152x23 mm.
  • Vikt:
  • 358 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 12. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Science of Sugar Confectionery

Since the first edition of The Science of Sugar Confectionery (2000), the confectionery industry has responded to ever-changing consumer habits. This new edition has been thoroughly revised to reflect industry's response to market driven nutrition and dietary concerns, as well as changes in legislation, labelling, and technology.

Användarnas betyg av Science of Sugar Confectionery



Hitta liknande böcker
Boken Science of Sugar Confectionery finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.