Marknadens största urval
Snabb leverans

Seafood

- Effects of Technology on Nutrition

Om Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367403201
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 17. oktober 2019
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 6. december 2024

Beskrivning av Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. Organized to reflect the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribut

Användarnas betyg av Seafood



Hitta liknande böcker
Boken Seafood finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.