Marknadens största urval
Snabb leverans

Seafood

- Effects of Technology on Nutrition

Om Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. This title is organized to show the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribution.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824779221
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 384
  • Utgiven:
  • 16 Maj 1990
  • Mått:
  • 152x229x25 mm.
  • Vikt:
  • 635 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 21 Maj 2024

Beskrivning av Seafood

Analyzes how the technology and commercial practices of cultivation affect the nutritive value of certain fish, molluscs, crustacea, and freshwater plants. This title is organized to show the sequence from growth, harvest, and capture, through transportation, storage, and processing, to packaging and distribution.

Användarnas betyg av Seafood



Hitta liknande böcker
Boken Seafood finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.