Marknadens största urval
Snabb leverans

Seafood Processing

- Technology, Quality and Safety

Om Seafood Processing

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118346211
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 512
  • Utgiven:
  • 31. januari 2014
  • Mått:
  • 178x252x25 mm.
  • Vikt:
  • 1016 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Seafood Processing

Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as quality and safety aspects.

Användarnas betyg av Seafood Processing



Hitta liknande böcker
Boken Seafood Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.