Marknadens största urval
Snabb leverans

Seafoods

Om Seafoods

This book examines chemical processes and interactions found in seafood and discusses the processing techniques used, in relation to quality and sensory assessment. The processing and use of seafood by-products is also covered.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780751402186
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 360
  • Utgiven:
  • 31 December 1995
  • Mått:
  • 160x25x241 mm.
  • Vikt:
  • 705 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22 Oktober 2024

Beskrivning av Seafoods

This book examines chemical processes and interactions found in seafood and discusses the processing techniques used, in relation to quality and sensory assessment. The processing and use of seafood by-products is also covered.

Användarnas betyg av Seafoods



Hitta liknande böcker
Boken Seafoods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.