Marknadens största urval
Snabb leverans

Secrets of the Butcher

- How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Om Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780316480666
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 17. maj 2018
  • Mått:
  • 249x194x24 mm.
  • Vikt:
  • 858 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Användarnas betyg av Secrets of the Butcher



Hitta liknande böcker
Boken Secrets of the Butcher finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.