Marknadens största urval
Snabb leverans

Sensory Evaluation of Food

- Principles and Practices

Om Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781441964878
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 596
  • Utgiven:
  • 14. september 2010
  • Utgåva:
  • 22010
  • Mått:
  • 202x269x40 mm.
  • Vikt:
  • 1372 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Sensory Evaluation of Food

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Användarnas betyg av Sensory Evaluation of Food



Hitta liknande böcker
Boken Sensory Evaluation of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.