Marknadens största urval
Snabb leverans

Snack Foods

- Processing, Innovation, and Nutritional Aspects

Om Snack Foods

This book provides a technical review of snack foods. Emphasis is made in flavored salty snacks commonly used as finger foods including popcorn, wheat-based snacks (crispbreads, pretzels, crackers), lime-cooked maize products (tortilla chips), potato chips, peanuts, almonds, and snacks from fruits/vegetables, milk, animal and marine sources.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367646875
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 604
  • Utgiven:
  • 21. april 2022
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 1274 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Snack Foods

This book provides a technical review of snack foods. Emphasis is made in flavored salty snacks commonly used as finger foods including popcorn, wheat-based snacks (crispbreads, pretzels, crackers), lime-cooked maize products (tortilla chips), potato chips, peanuts, almonds, and snacks from fruits/vegetables, milk, animal and marine sources.

Användarnas betyg av Snack Foods



Hitta liknande böcker
Boken Snack Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.