Marknadens största urval
Snabb leverans

Soft Matter Approaches to Structured Foods

- Faraday Discussions No 158

Om Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849734493
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 540
  • Utgiven:
  • 31. oktober 2012
  • Mått:
  • 156x234x34 mm.
  • Vikt:
  • 978 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Användarnas betyg av Soft Matter Approaches to Structured Foods



Hitta liknande böcker
Boken Soft Matter Approaches to Structured Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.