Marknadens största urval
Snabb leverans

Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation

Om Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation

Spray drying is a well-established method for transforming liquid materials into dry powder form. Widely used in the food and pharmaceutical industries, this technology produces high quality powders with low moisture content, resulting in a wide range of shelf stable food and other biologically significant products.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118864197
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 312
  • Utgiven:
  • 9. oktober 2015
  • Mått:
  • 252x175x15 mm.
  • Vikt:
  • 754 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation

Spray drying is a well-established method for transforming liquid materials into dry powder form. Widely used in the food and pharmaceutical industries, this technology produces high quality powders with low moisture content, resulting in a wide range of shelf stable food and other biologically significant products.

Användarnas betyg av Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation



Hitta liknande böcker
Boken Spray Drying Techniques for Food Ingredient Encapsulation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.