Marknadens största urval
Snabb leverans

Starch: Basic Science to Biotechnology

Om Starch: Basic Science to Biotechnology

Presents the physiological and biochemical aspects of storage carbohydrates, or starch granules, in plants. This work discusses the chemistry of the starch granule and the biochemistry, molecular biology, and genetics of plant starch synthesis. It also describes implications of these studies for seed, biotechnology, and modified starch industries.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780120164417
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 199
  • Utgiven:
  • 10 Augusti 1998
  • Mått:
  • 152x229x16 mm.
  • Vikt:
  • 490 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 11 Juni 2024

Beskrivning av Starch: Basic Science to Biotechnology

Presents the physiological and biochemical aspects of storage carbohydrates, or starch granules, in plants. This work discusses the chemistry of the starch granule and the biochemistry, molecular biology, and genetics of plant starch synthesis. It also describes implications of these studies for seed, biotechnology, and modified starch industries.

Användarnas betyg av Starch: Basic Science to Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Starch: Basic Science to Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.