Marknadens största urval
Snabb leverans

Strategic International Restaurant Development

- From Concept to Production

Om Strategic International Restaurant Development

"This book provide an historical overview of the food service industry and how it has evolved over the centuries. It discusses the food and beverage management philosophy and introduces the concept of food and beverage service entrepreneurship, restaurant viability, and critical success factors involved in a foodservice business venture"--

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781799865995
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 528
  • Utgiven:
  • 5. april 2021
  • Mått:
  • 279x216x27 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Strategic International Restaurant Development

"This book provide an historical overview of the food service industry and how it has evolved over the centuries. It discusses the food and beverage management philosophy and introduces the concept of food and beverage service entrepreneurship, restaurant viability, and critical success factors involved in a foodservice business venture"--

Användarnas betyg av Strategic International Restaurant Development



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.