Marknadens största urval
Snabb leverans

Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

av R. Lees
Om Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781468414974
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 380
  • Utgiven:
  • 12. februari 2012
  • Utgåva:
  • 11973
  • Mått:
  • 227x151x25 mm.
  • Vikt:
  • 580 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Användarnas betyg av Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture



Hitta liknande böcker
Boken Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.