Marknadens största urval
Snabb leverans

Techniques for Analyzing Food Aroma

Om Techniques for Analyzing Food Aroma

Covers important methods and developments in food-aroma analysis. This text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas, showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824797881
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 5 November 1996
  • Mått:
  • 152x229x25 mm.
  • Vikt:
  • 907 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 11 Juni 2024

Beskrivning av Techniques for Analyzing Food Aroma

Covers important methods and developments in food-aroma analysis. This text discusses the problem-solving capabilities of analytical methods for food flavours and aromas, showing how to select appropriate techniques for resolving the problems of major food trends. It includes a treatment of off-flavour and malodor analyses.

Användarnas betyg av Techniques for Analyzing Food Aroma



Hitta liknande böcker
Boken Techniques for Analyzing Food Aroma finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.