Marknadens största urval
Snabb leverans

Technology and Biochemistry of Wine

Om Technology and Biochemistry of Wine

A complete survey of the science and technology of wine-making, this book offers readers a guided tour through the production, cultivation, evaluation and distribution of high quality wine.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9782881240706
  • Format:
  • Boxset
  • Sidor:
  • 764
  • Utgiven:
  • 8. mars 1988
  • Mått:
  • 152x229x44 mm.
  • Vikt:
  • 1623 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Technology and Biochemistry of Wine

A complete survey of the science and technology of wine-making, this book offers readers a guided tour through the production, cultivation, evaluation and distribution of high quality wine.

Användarnas betyg av Technology and Biochemistry of Wine



Hitta liknande böcker
Boken Technology and Biochemistry of Wine finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.