Marknadens största urval
Snabb leverans

Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

Om Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

The book presents a virgin technology for preparation of red wine and unique colored beer from cheaper substrate, sweet potato (Ipomoea batatas L.). Biochemical and sensory evaluation of the innovative wine and beer have been compared with the commercial wine and beer and have been presented.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367174958
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 202
  • Utgiven:
  • 23. augusti 2019
  • Mått:
  • 242x161x11 mm.
  • Vikt:
  • 488 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas

The book presents a virgin technology for preparation of red wine and unique colored beer from cheaper substrate, sweet potato (Ipomoea batatas L.). Biochemical and sensory evaluation of the innovative wine and beer have been compared with the commercial wine and beer and have been presented.

Användarnas betyg av Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas



Hitta liknande böcker
Boken Technology for Wine and Beer Production from Ipomoea batatas finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.