Marknadens största urval
Snabb leverans

Technology of Cheesemaking

av BA Law
Om Technology of Cheesemaking

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781405182980
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 512
  • Utgiven:
  • 2. juli 2010
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 178x252x31 mm.
  • Vikt:
  • 1252 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 31. mars 2025

Beskrivning av Technology of Cheesemaking

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout.

Användarnas betyg av Technology of Cheesemaking



Hitta liknande böcker
Boken Technology of Cheesemaking finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.