Marknadens största urval
Snabb leverans

Technology of Reduced-Additive Foods

av Smith
Om Technology of Reduced-Additive Foods

1 Starter cultures.- 2 New animal-derived ingredients.- 3 New marine-derived ingredients.- 4 Reduced-additive breadmaking technology.- 5 Novel food packaging.- 6 Antimicrobial preservative-reduced foods.- 7 New plant-derived ingredients.- 8 Food from supplement-fed animals.- 9 Reduced-additive brewing and winemaking.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780751400021
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 266
  • Utgiven:
  • 31. december 1995
  • Mått:
  • 160x20x241 mm.
  • Vikt:
  • 565 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Technology of Reduced-Additive Foods

1 Starter cultures.- 2 New animal-derived ingredients.- 3 New marine-derived ingredients.- 4 Reduced-additive breadmaking technology.- 5 Novel food packaging.- 6 Antimicrobial preservative-reduced foods.- 7 New plant-derived ingredients.- 8 Food from supplement-fed animals.- 9 Reduced-additive brewing and winemaking.

Användarnas betyg av Technology of Reduced-Additive Foods



Hitta liknande böcker
Boken Technology of Reduced-Additive Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.