Marknadens största urval
Snabb leverans

The Art of Charcuterie

Om The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780470197417
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 19. november 2010
  • Mått:
  • 214x257x35 mm.
  • Vikt:
  • 1616 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 29. januari 2025

Beskrivning av The Art of Charcuterie

A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.

Användarnas betyg av The Art of Charcuterie



Hitta liknande böcker
Boken The Art of Charcuterie finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.