Marknadens största urval
Snabb leverans

The Brisket Chronicles

- How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

Om The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781523505487
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 30 April 2019
  • Mått:
  • 229x179x15 mm.
  • Vikt:
  • 708 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 15 Juli 2024

Beskrivning av The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Användarnas betyg av The Brisket Chronicles



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.