Marknadens största urval
Snabb leverans

The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Om The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780841233690
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 208
  • Utgiven:
  • 4 Augusti 2021
  • Mått:
  • 184x261x29 mm.
  • Vikt:
  • 682 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Användarnas betyg av The Chemistry of Korean Foods and Beverages



Hitta liknande böcker
Boken The Chemistry of Korean Foods and Beverages finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.