Marknadens största urval
Snabb leverans

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

- How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition

Om The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780760354490
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 1. mars 2018
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 187x232x20 mm.
  • Vikt:
  • 754 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 16. januari 2025

Beskrivning av The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat.

Användarnas betyg av The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.