Marknadens största urval
Snabb leverans

The Flavor Equation

- The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

Om The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781452182698
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2020
  • Mått:
  • 260x210x33 mm.
  • Vikt:
  • 1562 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Användarnas betyg av The Flavor Equation



Hitta liknande böcker
Boken The Flavor Equation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.