Marknadens största urval
Snabb leverans

The Food Chemistry Laboratory

- A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition

Om The Food Chemistry Laboratory

Offers students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. This work includes fresh exercises in the areas of physical properties, lipids, proteins, and gelatin. It includes a brief introduction to each laboratory exercise and a listing of materials needed.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849312939
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 150
  • Utgiven:
  • 26. februari 2003
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 207x278x9 mm.
  • Vikt:
  • 394 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Food Chemistry Laboratory

Offers students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. This work includes fresh exercises in the areas of physical properties, lipids, proteins, and gelatin. It includes a brief introduction to each laboratory exercise and a listing of materials needed.

Användarnas betyg av The Food Chemistry Laboratory



Hitta liknande böcker
Boken The Food Chemistry Laboratory finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.