Marknadens största urval
Snabb leverans
Om The History of Aquaculture

The History of Aquaculture is a comprehensive history of the practices and technologies used in captive fish production from its small scale prehistoric roots through to the large-scale industrialized practices of today. Thirteen chapters take readers chronologically through the evolution of this important discipline.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780813821634
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 244
  • Utgiven:
  • 11. januari 2011
  • Mått:
  • 176x253x15 mm.
  • Vikt:
  • 626 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The History of Aquaculture

The History of Aquaculture is a comprehensive history of the practices and technologies used in captive fish production from its small scale prehistoric roots through to the large-scale industrialized practices of today. Thirteen chapters take readers chronologically through the evolution of this important discipline.

Användarnas betyg av The History of Aquaculture



Hitta liknande böcker
Boken The History of Aquaculture finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.