Marknadens största urval
Snabb leverans

The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

Om The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

The book considers how these foods are hybridized and indigenized to suit local tastes, fashion and trends, and offers a key read for East Asian specialists, anthropologists and sociologists interested in East Asian societies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811386947
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 111
  • Utgiven:
  • 16. juli 2019
  • Utgåva:
  • 12019
  • Mått:
  • 148x210x0 mm.
  • Vikt:
  • 454 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore

The book considers how these foods are hybridized and indigenized to suit local tastes, fashion and trends, and offers a key read for East Asian specialists, anthropologists and sociologists interested in East Asian societies.

Användarnas betyg av The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore



Hitta liknande böcker
Boken The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.