Marknadens största urval
Snabb leverans

The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 3

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781017426137
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 262
  • Utgiven:
  • 27. oktober 2022
  • Mått:
  • 156x16x234 mm.
  • Vikt:
  • 544 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Användarnas betyg av The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 3



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.