Marknadens största urval
Snabb leverans

The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional)

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789354188794
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 238
  • Utgiven:
  • 2. november 2020
  • Mått:
  • 221x17x286 mm.
  • Vikt:
  • 871 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Användarnas betyg av The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional)



Hitta liknande böcker
Boken The Modern Baker, Confectioner And Caterer; A Practical And Scientific Work For The Baking And Allied Trades With Contributions From Leading Specialists And Trade Experts (Volume Ii-Divisional) finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.