Marknadens största urval
Snabb leverans

The Oxford Companion to Cheese

Om The Oxford Companion to Cheese

The Oxford Companion to Cheese answers a clear call for the kind of subject-defining reference work that The Oxford Companion to Wine achieved. It is the first truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780199330881
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 872
  • Utgiven:
  • 1 December 2016
  • Mått:
  • 261x192x44 mm.
  • Vikt:
  • 1776 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 14 Maj 2024

Beskrivning av The Oxford Companion to Cheese

The Oxford Companion to Cheese answers a clear call for the kind of subject-defining reference work that The Oxford Companion to Wine achieved. It is the first truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide.

Användarnas betyg av The Oxford Companion to Cheese



Hitta liknande böcker
Boken The Oxford Companion to Cheese finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.