Marknadens största urval
Snabb leverans

The Oxford Companion to Italian Food

Om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780198606178
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 672
  • Utgiven:
  • 25. oktober 2007
  • Mått:
  • 167x244x42 mm.
  • Vikt:
  • 1226 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.

Användarnas betyg av The Oxford Companion to Italian Food



Hitta liknande böcker
Boken The Oxford Companion to Italian Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.