Marknadens största urval
Snabb leverans

The Oxford Handbook of Food Fermentations

Om The Oxford Handbook of Food Fermentations

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780199742707
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 822
  • Utgiven:
  • 11. september 2014
  • Mått:
  • 256x184x45 mm.
  • Vikt:
  • 1508 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 1. september 2025

Beskrivning av The Oxford Handbook of Food Fermentations

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

Användarnas betyg av The Oxford Handbook of Food Fermentations



Hitta liknande böcker
Boken The Oxford Handbook of Food Fermentations finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.