Marknadens största urval
Snabb leverans

The Philosophy of Cheese

Om The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780712353779
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 112
  • Utgiven:
  • 8. oktober 2020
  • Mått:
  • 206x135x16 mm.
  • Vikt:
  • 256 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av The Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Användarnas betyg av The Philosophy of Cheese



Hitta liknande böcker
Boken The Philosophy of Cheese finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.