Marknadens största urval
Snabb leverans

The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc

av Menon
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781385558232
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 1. april 2018
  • Mått:
  • 921x614x81 mm.
  • Vikt:
  • 148 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 29. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Användarnas betyg av The Professed Cook: Or the Modern art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the Frenc



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.