Marknadens största urval
Snabb leverans

The Professed Cook

- Or the Modern Art of Cookery, Pastry, and Confectionary, Made Plain and Easy. Consisting of the Most Approved Methods in the French as Well as English Cookery. the Second Edition. Volume 1 of 2

av Menon
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781171020837
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 356
  • Utgiven:
  • 16 Juni 2010
  • Mått:
  • 246x189x19 mm.
  • Vikt:
  • 635 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 29 Oktober 2024

Användarnas betyg av The Professed Cook



Hitta liknande böcker
Boken The Professed Cook finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.