Marknadens största urval
Snabb leverans

The Science of Ice Cream

del av ISSN-serien

Om The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849731270
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 213
  • Utgiven:
  • 3 Maj 2012
  • Utgåva:
  • 32
  • Mått:
  • 235x159x22 mm.
  • Vikt:
  • 486 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7 Maj 2024

Beskrivning av The Science of Ice Cream

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Användarnas betyg av The Science of Ice Cream



Hitta liknande böcker
Boken The Science of Ice Cream finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.