Marknadens största urval
Snabb leverans

The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

- 21st-Century Approaches

Om The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811306372
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 274
  • Utgiven:
  • 26. juni 2018
  • Utgåva:
  • 12019
  • Mått:
  • 244x164x27 mm.
  • Vikt:
  • 548 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 9. januari 2025

Beskrivning av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Användarnas betyg av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events



Hitta liknande böcker
Boken The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.