Marknadens största urval
Snabb leverans

The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

- 21st-Century Approaches

Om The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811344688
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 274
  • Utgiven:
  • 11. januari 2019
  • Utgåva:
  • 12019
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 454 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Användarnas betyg av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events



Hitta liknande böcker
Boken The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.